onsdag 28 mars 2012

There's a new love in town


Välkommen Jessika! Ehum, och välkommen ni eventuella andra också. Efter lång och trogen tjänst på en annan bloggportal (klicka här om du vill läsa om mina äventyr) har jag nu landat på en lite mer bildvänlig sida. Eller vad försöker jag påstå, jag har ingen aning om nånting som har med bilduppladdning och redigering att göra, jag vill bara kunna lägga upp flera bilder samtidigt och jag vill helst inte att det ska ta en halvtimme att lägga upp varje bild.  

Låter jag grinig? Jag har feber. Nuff said.

 

 Gävle våren 2012

Jag: Åh! De har påskpyntat!
Niklas: Mhm.
Jag: Men vänta... DET ÄR BRYNÄSFÄRGER PÅ PÅSKFJÄDRARNA?!?!
Snacka om att förstöra stämningen.
 
 På tal om att förstöra stämningen. Man ska inte leka med maten. Eller ciggen.

En vanlig vardagkväll efter gymmet. Jag kommer hem. Jag vet inte att Niklas redan är där. 
Jag: Åh älskling, du är här!
Niklas: Jahaha, och inga byxor har jag på mig heller!

Häromdan hade jag det stora nöjet att fika med Stenmark, Tor, Sassa och Zeke. Och Fraj skulle det visa sig.

Tor: Kolla håret! Är den inte lite lik Fraj?
Vi kallar den Frajdockan. För nytillkomna läsare, Fraj är en legendar både i Härnta och i bloggvärlden. Eller hon borde i alla fall vara det. 

Jag är lite förkyld. Eller okej. Jag är mycket förkyld. Så förkyld att jag missade The Hunger Games igår. Vadå, jag hade inte ALLS sett fram emot en kväll i biomörkret med en av århundradets bästa historier på duken?

När jag redan i måndags började känna mig lite hängig försökte Niklas muntra upp mig. Det är RAKLÖDDER people! Jesus, vad tror ni egentligen?!

Men det här blir nog bra. Man måste ju älska en bloggportal som har en flik som heter "Tjäna pengar". Ursäkta. Jag måste bara klicka på den.

1 kommentar:

  1. Hur gick det med fliken tjäna pengar? Jag är ju lite inne på den linjen, för att kunna dra mig tillbaka och bara blogga resten av mitt liv. Så återkom gärna och berätta hur det funkar =).

    SvaraRadera