söndag 17 februari 2013

Life eh?

Ja jag erkänner, jag har inte ett ofelbart immunförsvar (jag har gått runt och hävdat att en blåbärssmoothie om dan håller alla baciller borta). Influensavirus visade sig vara för mycket även för mig. 

Har därför tillbringat helgen i sängen/soffan under en filt tittandes på Sons of Anarchy. Niklas insjuknade ungefär ett halvt dygn efter mig och vi har sedan dess turats om att kliva upp mitt i natten för att ta en varm dusch som bot mot feberfrossan. Inatt sov jag med tröja, byxor, fleecemorgonrock, filt, täcke, tjocksockar och (bäst av allt) mössa. Frös ändå som en hund. 

Niklas står dock för helgens roligaste eskapader i sömnen. I'll set the scene for you: Mitt i natten. Vi har, trots hostattacker och feberfrossa, till slut lyckats somna. Jag vaknar av att Niklas skakar mig och säger "Älskling vakna! Du måste hjälpa mig?" Jag: "Va? Vad är det?" Niklas: "Du måste komma och hämta mig!" Jag: "?" Niklas: "Du måste rädda mig, jag är i hallongrottan!" 

1 kommentar:

  1. Haha! Säga vad man vill om feberyra och då får man vara glad om man hamnar i en hallongrotta! Värsta paradiset ju, vad ville han därifrån för?

    SvaraRadera