fredag 27 mars 2015

I could go anywhere with you

Om det är inte är lite för pretentiöst att använda låtcitat som rubriker för inlägg? You betcha. Jag är jävligt pretentiös om det är nån som missat det. Dessutom älskar jag citatlekar, men har ingen att leka med eftersom folk bara googlar nuförtiden istället för att (i alla fall ibland) erkänna sig besegrade. Det är fegt att googla. Känner man inte igen det så känner man inte igen det, erkänn!


Ja det förra inlägget var inte direkt lätt att skriva. Jag vill ju vara en tuff, stark norrlänning som står stadigt när det stormar (trots min något instabila kroppskonstruktion), nån som andra kan luta sig mot och nån som har en positiv inställning till livet. Jag vill inte ta upp andras tid eller stjäla deras energi i onödan, men jag inser också att det är oerhört själviskt att tänka så. Om jag inte visar svagheter och låter andra känna sig behövda är jag med om att skapa ett djävulskt (på rent härnösandsmål) ohälsosamt klimat. Jag vill inte bidra till det längre.


Mitt största problem med att tänka om när det gäller det här ligger i att jag inte vill upplevas som gnällig eller bitter. Jag vill inte att andra ska tycka att jag är ett svart hål som stjäl all energi och bara sprider negativa tankar. Jag vill inte sätta andras behov före mina egna.


Alla som på något sätt har visat för mig att de inte upplever mig så när jag ber om hjälp och alla som har erbjudit sin hjälp utan att jag ens behövt fråga: ni anar inte hur mycket det betyder. Jag ber om ursäkt om det här blir smörigt, men det här är saker jag, som tuff stark norrlänning, inte klarar av att säga högt (istället blir jag brysk och muttrar nåt osammanhängande): tack. Det är er jag tillägnar citatet i rubriken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar