tisdag 28 juli 2015

Och några semesterveckor till...


Aslan har visserligen alltid varit gosig, men när han leker vildkatt på dagarna slår han nya rekord i mysighet på kvällarna. Helst vill han ligga över mitt ansikte, men efter stränga åthutningar nöjer han sig med att skeda min arm.

Tillbaka på brottsplatsen... Vi frös nästan arslet av oss men en sommar är inte en sommar utan en dag på Risön. 

Alltid lika trevligt när gästerna diskar i det idylliska köket. Särskilt när gästerna är lillbrorsan (i Hällsjö kan man välja till såna om man inte har egna) som har köpt så mycket snacks att vi båda mår illa innan kvällen är slut. 


Kretsloppet på landet. På sommaren måste man förbereda för vintern, så pappa fyller vebon fast solen skiner (eller ja, man har ju sett nåt som påminner om sol ett par minuter nån dag ibland i alla fall). 


Så här har Aslan sett ut större delen av tiden på kattkollot. Han blir så sjukt blöt. Och söt. 


Mindre sött att jag på egen hand immade igen bilen under pausen när vi var på dans. Bekymrad. Inga kommentarer på den tack. 


Zazu inspekterar efter-löpning-stretchingen.

Hade äran att få sjunga på Theus dop, ganska precis tio år efter att jag lärde känna hans mor räknade vi ut. Helt sjukt. 

Har hunnit med en road trip till sydligare breddgrader också. Vid ankomsten till Annika och Jörgen ställdes inga frågor. De vet vad jag behöver. 

Hade kanske inte behövt en tre timmars kubbmatch som slutade i förlust dock (ja vid vinst hade läget givetvis varit ett annat). Men jag hade i alla fall bästa tänkbara lagkamrat. 

Hittade till Ullis och Christer i Bråfors! Det var så jävla värt resan. Maten, sällskapet, stället, GÅNGAR UNDER ETT BERG! Jag var exalterad i flera dar efteråt. 

Och så Härnta. Underbara Härnta. Med utsikt över Vårdkasen där mitt favoritpar gifte sig för några år sen och i sällskap med bruden som kunde mina sovvanor utan och innan en gång i tiden. 

Man hinner åka på mycket loppis här, och bokavdelningarna är helt sanslösa! Flera rum med böcker?!

Viktiga lärdomar bjuds det också på: det hjälper inte att sätta ett lock på degbunken om degen vill ut. Signerat Inga Viklund Nilsson. 

Jag tänkte i min enfald att jag skulle lyckas hålla ett par kryddväxter vid liv ett par dar i alla fall när jag såg alla växter som Bomans håller vid liv hela sommaren. I was wrong.

Och slutligen hittade jag gamla tonårsfavoriter på EP på loppis också. Problemet var bara att inget omslag innehöll rätt skiva. Men jaja. Det får bli nån slags installation av dem istället. 2 kommentarer:

  1. Love it ännu mer! Fast lite tragiskt tycker jag det är hur lite bilder och minnen du har med av oss=! ;P Kanske för att vi umgåtts för lite i sommar?! :( Blir ordning på det till helgen! WIIIIiiiii!

    SvaraRadera