onsdag 25 april 2012

Grönt är...

... inte alltid så gott. Men nyttigt.

Jag har fått en kostplan av "min" näringsterapeut Malin. Vi ska försöka tvinga min mage till lydnad. Eller ja, i alla fall vara snäll mot den och se om den är snäll tillbaka? Därför har jag nu gett mig själv mycket strikta förhållningsorder (utifrån Malins rekommendationer) vad gäller matintag. Vilket innebär att jag, i alla fall så här i början, bara kan tänka på mat. Jag planerar och mixar och letar recept och kokar och funderar och handlar sånt som vi matade kaninerna med på den gamla goda tiden. 

Så hädanefter kommer det här att vara en matblogg. Allt annat får stå tillbaka. Så det kommer ju att märkas en hemskt stor skillnad. Eh. 

För övrigt anser jag att jag har världens bästa Niklas. Fast jag var en dålig flickvän igår hade han diskat och plockat undan (hemma hos MIG alltså) när jag kom hem så att jag skulle få pyssla med min mystiska mat i lugn och ro. Att hans nya smeknamn på mig är "doodoo" är jag därför beredd att bortse från. Ett par dar.

1 kommentar:

  1. Då måste jag säga att jag inte har en dålig flickvän på något vis, hon är det finaste och det bästa jag har! // the cat! in the hat!

    SvaraRadera