tisdag 28 augusti 2012

Dreams are like...

... angels? Nej, inatt drömde jag inte om Angel utom om Therese. Med tanke på att det inom drömforskningen finns de som hävdar att alla personer i drömmar egentligen är representanter för någon sida hos dig själv så var det alltså egentligen mig själv jag drömde om? Eller? Hur funkar det där med tvillingar där man faktiskt redan ÄR en del av den andra utanför drömmarna? Beats me.

Hursomhelst. Therese bodde i Gävle i min dröm. Vi skulle gå och äta lunch. Men först gick vi på Twilfit, och i en låda där hittade jag min egen gamla BH som jag råkat lämna sist jag provade BH:ar (inte nån fin BH utan en sån där som man bara kan använda när man går på gymmet). Helt normalt. Sen ville Therese gå och äta lunch, och Niklas och jag skulle följa med. Tyvärr insåg jag att min nästa lektion snart skulle börja så jag förklarade vänligt att jag måste gå. Då blev Therese hysterisk. Hon högg tag i min arm och skrek "Men du förstår inte! Det är ingen som vill umgås med mig! Jag har för smala armar! Och titta på mina pekfingrar!" Jag påpekade att mina pekfingrar är lika smala men hon vägrade lyssna. Det var jättehemskt. Jag kände mig som en dålig DÅLIG syster. Sen vaknade jag.

3 kommentarer:

  1. Dina pekfingrar är smalaRE. Vill jag bara påpeka. Kanske dröm-Therese försökte tala om för dig att du är ett freak? Hon är så hjälpsam, dröm-Therese.

    SvaraRadera
  2. *Asg* Allitd lika skönt att läsa om era "normal" drömmar, de får även mina att kännas fullt...normala...

    SvaraRadera
  3. Hahaha, jag sitter här och dör skrattdöden nu

    SvaraRadera